Røff

RØFF Brandbu er en ungdomsgruppe for ungdommer i alderen 13-17 år.

 

RØFF er for deg som er glad i spenning og liker å utfordre deg selv. Hvis du kunne tenke deg å lære hvordan du skal klatre opp en fjellvegg og rapellere ned igjen, eller lære flere måter å komme seg raskt ned en elv, eller bare lære å redde liv bør du lese videre – eller melde deg inn med en gang.

 

Målet med RØFF er å gi deg opplevelser du aldri vil glemme og erfaringer du får bruk for resten av livet.

 

Samtidig med at du får være med på spreke ting som andre bare snakker om, lærer du å takle utfordringer. Når du senere kommer opp i vanskelige situasjoner, vet du hva du skal gjøre: Hvordan du best beskytter deg selv og dem du er glad i, hva du må gjøre om det skjer en ulykke, hvordan ta tilbake kontrollen.

 

RØFF lærer deg å være sterk når det trengs mest, å ta ledelsen og å jobbe sammen med andre, og å redde liv når ingen andre kan hjelpe.

 

Nøyaktig hvilke aktiviteter som arrangeres varierer fra RØFF-gruppe til RØFF-gruppe. Det kan være for eksempel klatring, båtturer og spennende ekspedisjoner, eller kurs i førstehjelp og skredsøk.

 

Hva som skjer i din gruppe er mye opp til deg, fordi RØFF først og fremst drives av medlemmene selv. Dere har et solid støtteapparat, selvsagt, og hvis dere vil gjennomføre en god idé, har du hele Norges Røde Kors i ryggen, men det er dere medlemmer som bestemmer hva RØFF skal gjøre for dere.

RØFF Brandbu

FØLG OSS PÅ

FACEBOOK